#205

Vrijdag ongeveer gelijktijdig met dat Tom en ik klaar waren met werken, kwamen Tom’s ouders aan in Broby. Eindelijk zagen we ze weer in het echt. Eindelijk konden wij ook het huis laten zien waar we een jaar geleden naartoe waren verhuisd en waar we zoveel over hadden verteld. Naast het huis hadden we natuurlijk ook een huwelijk achter de rug in de tijd dat we elkaar niet hebben gezien, dus genoeg om over te praten.

#205

De rest van het weekend hebben we ook wat van de omgeving laten zien en heeft Tom eindelijk buiten kunnen zitten met gezelschap -want ik kom daar nauwelijks, principedingetje-. Eigenlijk is een weekend dan veel te snel voorbij, maar gezien de toestand in Nederland was het maar goed dat ze toch zo snel konden komen.

Deze week komen mijn ouders ook naar Zweden, maar die blijven eerst nog een weekendje in Göteborg hangen. Wij werken nu nog een paar dagen door en morgen zullen we wel een zekere verjaardag vieren. Waarschijnlijk in de kelder, want het wordt hier 30 graden en op je verjaardag mag je zelf bepalen wat je doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *