#201

Een jarig zusje is natuurlijk een prima reden om een weekendje naar Göteborg te gaan.

#201

Dus dat hebben we zaterdag dan ook gedaan. Het zou eindelijk wat afkoelen, maar het was alsnog superwarm. Daar hadden we niet heel erg op gerekend, maar Tom had last-minute nog een korte broek in z’n tas gegooid en ik kon een korte broek lenen. Maar goed ook, anders was ik half gesmolten.

We begonnen natuurlijk met de cadeautjes en daarna hebben we eigenlijk alleen nog maar gegeten. Eerst een lunch die werd opgevolgd door een fika, daarna avondeten en tot slot nog donuts als verjaardagstaart. Ik kan me maar één keer herinneren dat ik ook zo vol zat en dat was toevallig in Göteborg. Blijkbaar hoort dat erbij.

We konden overnachten in de övernattningslägenhet van Heleens bostadsrättsförening en dat ken ik allemaal niet in het Nederlands, dus dat laat ik maar zo. Het was in ieder geval heel smidigt.

Zondag reden we na het ontbijt -ja, nog meer eten- en een spelletje Exploding Kittens -aanrader- terug naar huis. Halverwege stopten we nog bij een tuincentrum. We wilden een paar planten in onze tuin vervangen vanwege dat ze niks deden of toch al dood waren en dat is voorlopig goed gelukt.

Vandaag is het dan toch afgekoeld, maar dat is denk ik puur ter compensatie voor de 30-graden-dagen die eraan zitten te komen. Ik laat volgende week wel weten in welke staat van gesmoltenheid ik ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *