#197

Afgelopen week zag ik weer zulke vreemdgroene bomen en ik bedacht me dat ik daar vorig jaar ookal iets over had geschreven. En dat er dan een foto bij zou zijn waar ik naar zou kunnen verwijzen. Maar nu blijkt dat ik juist géén foto had gemaakt vorig jaar. Maar het was wel exact dezelfde week, dus misschien moet ik even een reminder in mijn agenda van 2022 zetten.

In mijn zoektocht door mijn blogberichten van mei 2020 las ik ook dat een fantastisch seizoen van De Mol ten einde kwam en ik denk dat dit jaar nog fantastischer gaat zijn, maar het hangt nog een beetje af van de laatste twee afleveringen. En ja, die zijn allang uitgezonden. Maar nee, die heb ik nog niet gezien! Komend weekend heb ik met mijn zusje halverwege onze woonplaatsen afgesproken om de laatste afleveringen te bekijken EN IK KAN NIET WACHTEN. Misschien wel het allermoeilijkste wat ik ooit heb gedaan, De Mol níet kijken en alle spoilers ontwijken op het wereld wijde web. Ik hoop dat ik het overal geblokkeerd heb, maar je weet gewoon niet waar het opeens op kan duiken.. Nog drie dagen doorbijten.

Verder hebben we afgelopen week weer wat meubels verplaatst in huis. We komen niet helemaal uit onze woonkamer. Afgelopen maanden heeft het op Tom’s lievelingsmanier gestaan, maar die vind ik niks. En nu staat het op mijn lievelingsmanier, maar dat vindt Tom niks. Ik denk dat we Milla moeten laten beslissen.

#197

Ze denkt er nog even over na.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *