#187

Is het nog steeds maart? Of zijn we al in april beland? Ik heb geen idee, want alle dagen vloeien in elkaar over in één grote brij van tijd. Ik weet wel dat het nog altijd belachelijk koud is ’s ochtends, dus het zal wel maart zijn.

Afgelopen vrijdag ben ik rond 13 uur in de auto gestapt op weg naar Göteborg. Dat ging 2,5 uur helemaal goed, tot ik bij afslag Heleen kwam. Letterlijk 800m voor aankomst kwam ik stil te staan in een onbegrijpelijke situatie van af- en opritten en waar meerdere mensen flink misbruik maakten van de onbegrijpelijkheid, waardoor de hele situatie voor mij en de andere mensen nog langer duurde. Uiteindelijk kwam het plusminus 15 minuten later toch nog goed en kon ik op de bank ploffen. En daar hebben we veel tijd doorgebracht, omdat we een boel Ik Vertreks achterliepen. Nou zijn we wel wat gewend, maar de laatste vier afleveringen waren stuk voor stuk NIET TE DOEN. De finale van Wie is de Mol? maakte het allemaal niet beter, maar gelukkig was het gezelschap fijn.

Ik kan ook nog een heel verhaal vertellen over een aanval van een groep meeuwen, wat we maar ternauwernood hebben overleefd, maar ik ben te moe en het is te druk op het werk en er is nog te veel te doen in huis, dus dat houden jullie te goed. Voor ooit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *