#178

Alweer dag 5 van jaar 2021, het nieuwe jaar zorgt tot nu toe niet dat de tijd minder snel vliegt. Misschien maar goed ook, dan is die hele pandemie wellicht ook sneller voorbij.

Onze oud&nieuw was behoorlijk rustig, zoals ik ook wel had verwacht en gehoopt. En eigenlijk waren alle andere dagen dat ook. Een beetje klooien in huis, een rondje wandelen, een was ophangen, 15km hardlopen. Al was dat laatste niet helemaal mijn plan. En bovendien had ik ook eigenlijk als doel voor dit jaar om weer eens 10km te lopen, dus toen dat voor 3 januari op de planning stond, vond ik dat eigenlijk al redelijk voorbarig. Maar na 9,5km kwam Tom opeens met het lumineuze idee om ook ons vaste rondje er nog aan vast te plakken?! Naja, dan kunnen we die 10km in ieder geval weer afstrepen voor dit jaar.

#178

Iets anders wat we kunnen afstrepen is mijn atelier. Die is af. En hier was ik volgens mij vergeten om ons bed weer op te maken en daarom zit Milla zo kwaad naar me te kijken, want wáár moet zij nou slapen. In ieder geval niet in het mandje wat ik speciaal voor haar bij de verwarming had gezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *