#159

Als ik mijn foto’s van afgelopen week terugkijk, lijkt het wel of ik een week heb overgeslagen hier. Maar dat is toch echt niet zo en afgelopen week was gewoon VEEL. Begrijpelijk ook wel dat ik nu zo moe ben dus.

Wat is er dan allemaal gebeurt in die ene week?!

Nou, het goede nieuws is eigenlijk dat ik gelijk verder ben gegaan met het inkorten van onze gordijnen. Het minder goede nieuws is dat ik na één paar gordijnen door mijn opstrijk zoomband was. Er is nieuwe zoomband naar ons onderweg, maar Zweedse post laat lang op zich wachten, dus misschien ben ik helemaal uit de zoomband flow tegen de tijd dat het aankomt en dan kan het zomaar weer heel lang duren. Gelukkig zijn er genoeg andere dingen te doen, dus ben ik me met onze… *even googlen* …murspis bezig gaan houden. Vraag me niet wat dat in het Nederlands is, want ik weet niet eens waarom het zo heet in het Zweeds. Sowieso, als je gewoon mur kan zeggen voor muur, waarom doen ze dan zo moeilijk met vägg?!

#159
Ik vond hem in het wit maar saai, dus nu is ‘ie donkergrijzig

Vervolgens zijn we het kastje weg gaan brengen dat Heleen al weken geleden bij ons in de omgeving had gekocht.

#159
We mochten gelukkig wel zelf tillen

Maar misschien herken je Heleens stekje niet meer -maar dat is wel echt alleen voor de heel oplettende kijkers- en dat klopt, want die is ook verhuisd naar haar eigenste flatje.

Toen we het kastje eenmaal binnen hadden, konden we gelijk met de overige klussen aan de slag.

#159
Gordijnen ophangen bijvoorbeeld

En plakfolie plakken, keukenkastje stellen, spiegel ophalen. Dat soort dingen. En tussen al die bezigheden door, hebben we ook een elcykel voor mij gekocht. Een echte Batavus, want die paste me toch iets beter dan alle Zweedse varianten die ik heb getest. Typisch weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *