#148

Ik heb eergisteren een soortvan planning gemaakt voor de komende twee maanden. We zijn niet klaar in huis voor we verhuizen was mijn conclusie. En ik realiseer me nu dus ook dat ik de komende twee à drie maanden niks anders ga meemaken dan klussen in huis. Dus ik ga ook niks anders te schrijven hebben dan over klussen in huis. Dan weet je het vast.

We hebben ons afgelopen weekend beziggehouden met de muren. Al moesten we donderdag eerst in recordtijd een berg gipsplaten in een kar laden, naar Broby rijden en daar weer uitladen om de kar weer op tijd in te kunnen leveren. Ik had daar twee dagen later nog spierpijn van, maar daar had onze planning geen boodschap aan, want die gipsplaten moesten ook nog tegen de muur.

#148
Eindresultaat van afgelopen zaterdag

Dat ging best aardig voor een eerste keer gipsplaten plaatsen ooit. Al heb ik nu dus nog stééds spierpijn van donderdag én zaterdag.

#148
*anoniem*

Tom schroefde de platen vast en ik sneed en zaagde ze op maat. Daar had alleen niet iedereen evenveel vertrouwen in, want de ongelijke gaten voor de stopcontacten konden nóóit in een keer goed zijn, aldus een zeker iemand met een boormachine in de hand.

#148
Perfectie

Maar het was wel goed natuurlijk. Nog één kamer te gaan met gipsplaten en dan kunnen ze gespackeld en geschilderd worden. En daarna hoeven er alleen nog maar plafondpanelen en een vloertje in. En dán moet de rest van de woning nog opgeknapt worden.. Terwijl we toch echt een zogoedalsklaar huis hadden gekocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *