#144

Weer een week verder in mei en een week dichter bij ons nieuwe huis. Afgelopen week heb ik voor het eerst halve dagen gewerkt, op kantoor. De hele dagen vlogen al voorbij de afgelopen maanden, maar met deze halve dagen gaat het helemaal nergens over. En ik krijg ook helemaal niks gedaan voor mijn gevoel, maar dat schijnt te wennen.

Mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met het uitzoeken van ALLES omtrent ons huis. Tussendoor probeer ik een beetje energie te sparen voor de weken dat ik al diezelfde vrije tijd tussen verf en kwasten door ga brengen. Ik ben nog niet helemaal uit over alle NCS 0500-N’s, NCS 1000-N’s en NCS 0502-Y’s als basis, dus ik vergelijk vrolijk verder de komende twee weken.

Een potentiële nieuwe badkamertegel hebben we afgelopen weekend wel gevonden. Precies, maar dan ook echt exact, de tegel die ik in mijn hoofd had, dus wat een geluk dat die ook in werkelijkheid bestaat. Ik kan me zoektochten naar o.a. schoenen herinneren die jaren in beslag hebben genomen, dus ik wil eigenlijk nu al een berg van die tegels gaan kopen voor de zekerheid. Maar ik hou me in. Nog twee weken en twee dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *