#141

Hoe geinig is het wel niet om de Amstel Gold Race van 2019 terug te kijken. Te weten wat er gaat gebeuren. En toch te denken dat het niet kan?! Hoogtepuntje van afgelopen weekend wel.

Verder ben ik nog steeds semi-verkouden, dus ik doe naast werk en wandelen niet zo veel. Nou is dat ook spannend genoeg, want zaterdag was het com-ple-te Zweedse leger* in Killeberg neergestreken. Ze stonden met z’n allen op een van onze wandelroutes, maar we mochten er wel gewoon langs. Als we ons maar goed zichtbaar maakten, want er lagen ook militairen in het bos met geladen geweren?! Nouja, ok? We hebben het overleefd en Killeberg staat nog op z’n plek en er zijn nog geen Russen gesignaleerd, dus het zal allemaal wel goed komen hier.

Aangezien ik verder niks beleef, kan ik wel even de tijd nemen om mijn allerbeste aankoop van 2020 te presenteren. Nu al. Het lijkt me namelijk heel sterk dat in de komende maanden iets fantastischer gaat zijn dat mijn Qoali tyngdtäcke. Oftewel mijn zwaartedeken. Ik heb er zeker een jaar over nagedacht -want duur- en iets meer dan een maand geleden was ik er klaar mee en heb ik mijn deken besteld. Het is best zwaar en wennen in het begin en ik ben altijd wel even bezig om dat ding over me heen te trekken, maar als je dan eenmaal ligt dan… lig je gewoon vast voor de rest van de nacht. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik ooit nog onder een ander dekbed wil/ga/kan slapen. Dus dikke tip. Of zware tip in dit geval.

*Denk ik dan. Het was een nogal grote groep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *