#131

Je eerste werkweek beginnen met een bezoek aan de meubelbeurs in Stockholm. Niet verkeerd, al zeg ik het zelf. Wel vermoeiend, zeg ik ook.

#131
Leeg en groen, zo lag onze stand erbij op een donderdagochtend voor openingstijd

Na twee dagen op kantoor gezeten te hebben, ging op woensdag mijn wekker om 4.30u. Via Hässleholm ben ik met twee collega’s naar Stockholm gereisd met de trein en dat is dus veel eenvoudiger dan ik had verwacht, want nog geen 3,5 uur later waren we op de beurs. Geen overstap of ander gedoe. Gewoon even 500 kilometer door verschillende Zweedse landschappen razen.

Eenmaal op de beurs bleek dat we niks hoefden te doen qua werk, behalve heel veel rondkijken. Prima, dat kan ik. 20000 stappen later vertrokken we naar ons hotel en na een uurtje rust, gingen we nog met z’n allen eten waardoor ik pas om 00.15u weer in bed lag.

De volgende dag was ongeveer hetzelfde, alleen dan met een terugreis. Op die terugreis was ik inmiddels zo moe dat ik mijn tas in de trein heb laten staan. Maar in tegenstelling tot in Nederland wachtte de conducteur hier tot ik hem er op -of eigenlijk net ná- het allerlaatste moment uitviste.

Het is even een overstap van halve dagen naar hele, maar al met al was dit een prima eerste week op mijn nieuwe werk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *