#115

Een paar weken geleden schreef ik nog dat mijn leven de laatste tijd vooral bestond uit werkenslapenwerkenslapenwerkenslapenwerken. Nu zit ik al een paar weken thuis en ziet mijn leven er gelukkig een stuk gevarieerder uit -ookal is dat maar tijdelijk-.

Ik ben natuurlijk de koningin van de structuur, dus mijn dagen zien er wel allemaal vrijwel hetzelfde uit. Laten we het eens doornemen:

Ik word ergens tussen 6 en 7 uur wakker en dan heb ik wel een uurtje nodig om rustig te ontbijten en het internet van de afgelopen nacht te lezen. Daarna ga ik aan mijn tekentafel(tje) zitten en blijf ik daar tot en met de lunch. Maar ik neem soms wel korte pauzes omdat mijn inkt toch moet drogen.

#115
Deze 10 uur zijn inmiddels klaar met de vriendelijke groetjes van mij in hardloopshirt

Tijdens de lunch bezoek ik het internet weer en kijk ik kook- of bakprogramma’s/ -filmpjes, want dat is altijd goed. Als mijn eten op is en ik ben uitgerust, ga ik de ene dag plusminus 25 minuten hardlopen en de andere dag plusminus 60 minuten wandelen. Om en om dus. Die dagelijkse structuur wijkt dus wel af en toe af, maar dan wel altijd op dezelfde manier, dus dat is ook een structuur (!).

#115
Vandaag haalde ik de 4km weer eens

Hetzelfde geldt eigenlijk voor de yoga, want de ene keer doe ik dat nog ’s middags voor het avondeten en de andere keer vlak voor ik naar bed ga. Mijn dag sluit ik sowieso altijd af met minimaal een kwartiertje mindfulness via headspace. Dat laatste is een aanrader voor alles en iedereen, want dat is gewoon zo. En dit alles herhalen we dan weer de volgende dag. En de dag daarna en de dag daarna. Etc.

Nu nog bedenken hoe ik dit leven (gedeeltelijk) ga toepassen op mijn werkdagen. En dan op zo’n manier dat beide vol te houden zijn.

Trouwens. Morgen is een speciale dag, maar daar morgen meer over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *