#113

We zijn weer een week verder. En wát voor een week. Ik heb mijn werk geen seconde gezien, omdat oververmoeidheidsklachten me thuis hielden.

#113
Dubbelgenieten. Zon én vuur.

Ik heb mijn tijd besteed bij het vuur met bovenstaande pluizebol. En dat vuur was ook wel echt nodig, want afgelopen weekend werd ik wakker met 4 minusgrader. En ik voelde me gelijk een stuk beter natuurlijk. Nee geintje. Of toch geen geintje? Het weer van oktober werkt gelukkig in mijn voordeel, dus ik zit niet alleen binnen. Ik maak wat wandelingetjes. Ik ren af en toe een stukje, want dat is goed, zolang je maar niet te veel en te ver rent. Ik yoga elke dag en ik probeer wat te tekenen.

Ik kreeg mijn eerste dagen thuis telkens post van de vårdcentralen met tips, dus ze zitten er bovenop. Alleen heb ik geen nieuwe tips gekregen, want ik wéét wel wat ik moet doen. Nu wil ik vooral dat mijn hoofd- en oorpijn verdwijnt en dat ik een tikkeltje beetje meer energie terugkrijg. Dan ben ik weer blij. En Milla wat minder, want dan is ze weer alleen en zelf weet ze nog niet hoe het vuur aan moet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *