#103

Omdat ik een hele week tot 19 uur aan het werk was -en als gevolg daarvan alleen aan het slaap en aan het werk was de hele week-, leek het ons voor de afwisseling wel leuk om op de vrije zaterdag naar Helsingborg te rijden. Onderweg stopten we voor de gezelligheid ook nog even bij onze voormalige logeerpuppy.

#103
In de zon in Helsingborg

Het was warm in Killeberg, maar nog veel warmer in Helsingborg. Beetje vreemd, want het hoort daar gewoon koeler te zijn bij de zee. Maar daar doe je verder niks aan. We hebben wat rondgewandeld, Indisch gegeten en nog een beetje meer rondgewandeld. Na 10.000 stappen waren we daar allebei wel klaar mee en reden we weer naar huis. Onderweg hebben we nogal heftige buien gezien, maar thuis was het natuurlijk weer droog*. Arm gras. Gelukkig hebben de sprietjes Tom tegenwoordig, want ik had ze allang uit laten drogen.

*Het gekke van Killeberg is dat het hier veel minder regent dan elders. Zo ben ik gisteren thuisgebracht door een collega. Hij moest op de tast rijden, want het regende zo hard dat je niks zag. Ik zei nog ‘zul je zien dat het in Killeberg droog is’, terwijl de ruitenwissers van gekkigheid niet meer wisten welke druppels ze als eerste weg wilden wissen. Nog eens 3 kilometer verder bleek het inderdaad gewoon droog te zijn. Die 10 kilometers en een provinciegrens tussen Älmhult en Killeberg maken het dus echt een wereld van verschil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *