#97

Het voordeel van eindelijk wat vrije dagen is dat je van alles kan ondernemen. Het nadeel is dan weer dat ik nu te moe ben om alles samen te vatten. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Matching
Matching cadeautjes

Heleen was afgelopen week jarig en daarom reden Tom en ik vrijdag die kant op. Bij aankomst moesten we gelijk de meegebrachte cadeautjes inleveren, want ja, zo gaat dat nou eenmaal. Ik had wel voor de gelegenheid de cadeautjes gematcht met mijn outfit. Of andersom.

Na het uitpakken, vertrokken we naar de plaatselijke Ethiopiër voor eten. En daarna naar de plaatselijke Cappuccino voor fika. Daar zijn alleen door de hongerigheid geen foto’s meer gemaakt.

Goeie sfeer
Sfeertje

Omdat het warm was op zaterdag, besloten we naar de botanische tuinen te gaan voor een verkoelende wandeling.

Klassieke schoolfoto
Klassieke schoolfoto situatie op een berg

Het was alleen helemaal niet verkoelend, dus we moesten bij elk bankje pauze houden. Die traagheid kwam ons ook goed uit, want we zouden pas rond 15 uur weer vertrekken uit de tuinen.

Bijen schieten
Actiefoto met bijen

Omdat we een vijfkamp zouden spelen in Liseberg! Heleen won niks en Tom won bijna alles. Typisch. Maar mocht je ooit in de buurt komen, kan ik de 5D western ervaring genaamd Desperados van harte aanraden. Maar daar zijn ook geen foto’s van, omdat we alledrie te druk waren met het schieten op ‘alles wat bewoog’.

Strand op de terugweg
Zweden of Nederland?

Toch bleek ook dit weekend weer dat aan alles een einde komt, dus na het ontbijt vertrokken Tom en ik naar het Zuiden. We kwamen op een gegeven moment nog een Nederlands strandje tegen, dus toen waren we iets te zuidelijk misschien? Uiteindelijk via Markaryd toch weer thuis gekomen.

Waar we na drie kwartier ook gelijk weer vertrokken om nog een film te kijken in Växjö, maar dat is weer een heel ander verhaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *