#81

Afgelopen week was een beetje gek. Donderdag en vrijdag vierde ik weekend en in het weekend was ik aan het werk.

Mijn zogenaamde weekend begon wel een beetje teleurstellend, omdat ik de accu van mijn auto vermoord bleek te hebben. Ik rijd veel te weinig en dat is niet goed. Maar inmiddels heb ik een nieuwe accu en kan ik Killeberg weer uit. Nou bleek donderdag wel dat ik Killeberg níet uit hoefde om bij een garage te komen. Mijn buurvrouw wist namelijk dat er ergens een garage was, maar ze wist niet precies waar. Toen is ze samen met mij rond gaan wandelen om de garage en hulp te zoeken, superlief natuurlijk. De mensen van de garage hebben vervolgens mijn auto opgehaald en de accu vervangen. Fijne mensen in dit gehucht.

Toen ik weer aan het werk moest, begon de zon hier te schijnen en die schijnt nu nog steeds. Zaterdag ben ik een rondje gaan wandelen in mijn lunchpauze en kwam ik toevallig langs de allereerste Killebergse voetbalwedstrijd van dit jaar, belangstelling van jewelste en supergezellig, maar ik moest door anders was ik niet op tijd terug.
#81De dag erna ben ik hetzelfde rondje gaan rennen. Dat had ik vrijdag ook gedaan met mijn dikste sportkleding, maar nu was 1 dun laagje opeens meer dan genoeg. Het weer is niet te volgen hier. Ben benieuwd hoe dat in Nederland is, want daar vlieg ik zondag naartoe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *