#78

Behalve dat ik ziek ben geworden afgelopen week, was het ook de week van culturele hoogtepuntjes.

Op vrijdag ben ik via Markaryd naar Göteborg gereden. Het was maar goed dat ik donderdag vrij was en energie kon sparen voor de reis. Het was niet druk op de weg, maar er lag wel overal sneeuw en dat is toch afleidend. Zit ik me weer te vergapen aan het landschap in plaats van op de weg te letten. Eenmaal aangekomen in Göteborg begon het gesteggel van wat te doen en wanneer dan. Uiteindelijk besloten we een kopje thee te zetten en vervolgens gelijk te vertrekken zonder deze op te kunnen drinken, want toch maar eerst naar de bioscoop.

#78We hebben Britt-Marie var här gezien. Hele leuke film, die maar een klein beetje onderdoet voor het boek. Maar het boek is ook gewoon te goed, dus daar kan de film niks aan doen. Al met al 4 sterren voor Britt-Marie.

De volgende dag hebben we eerst vooral een Sinan gedaan. Je moet het huidige Wie is de Mol? seizoen volgen om dit te begrijpen, maar ik ga er vanuit dat iedereen dat ook gewoon doet. Uiteindelijk moesten we dan toch de deur ook voor deel 2 van het culturele weekend. Na een hapje sushi belandden we in Rondo voor de krogshow van Ola Salo.
#78De show valt te omschrijven als over the top x 10. Maar het was ook nostalgischer dan alle nostalgie ter wereld samen. Tenminste als je mij bent. Dus ook 4 sterren voor Ola.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *