#55

We hebben gewoon vakantie! En hoewel dit pas dag 2 is,ben ik nu al bijna de tel kwijt en had er dus zomaar geen samenvatting van week #55 kunnen komen zijn geweest.

Gelukkig had ik toch nog een soort van besef van tijd zojuist, dus bij deze;

De laatste werkweek was zwaar, maar daar had IKEA iets op bedacht. Afgelopen donderdag werd het 75-jarig bestaan van IKEA gevierd met een Folkets Park-achtige situatie. De communicatie rondom het festijn was nogal summier. Hierdoor waren de meeste mensen thuis gebleven en de aanwezige mensen waren dan weer vooral verbaasd. Maar het was leuk.
FeestEn ietwat apart. Maar dat past wel bij IKEA.

Gisterochtend werden we in Lund verwacht, slechts 115 km naar het Zuiden. En daarna hadden we nog tijd over in Lund. Na een wandeling door de regen en een bezoekje aan de domkerk aldaar, vonden we het tijd om verder te gaan. De navigatie werd ingesteld op snelwegen vermijden zodat we nog wat van de omgeving zouden zien, maar in Zweden betekent dat in feite dat je alleen de E4 aan het vermijden bent. Geeft allemaal niet, want uiteindelijk kwamen we bij een lanthandel uit, waar ook een klein café aan vast zat.
FikaToevallig waren we daar ook precies met fika-tijd. Na de taart en de thee vervolgden we onze weg naar huis en daar zitten we nu te wachten op bezoek uit Groningen.

Eén gedachte over “#55”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *