Veckosummering #43

Mijn laatste eenzame weekend voor de komende maanden is voorbij.
week43En het was feest in Älmhult! Draaimolens, podia, kraampjes en goktentjes. Groot feest dus. Weet niet precies waarom, maar in ieder geval bestond IKEA Älmhult dit weekend ook 60 jaar. Aangezien Älmhult gelijk staat aan IKEA, zal dat de reden wel zijn.

Ik heb me er niet meer mee bezig gehouden dan erdoorheen wandelen naar de opticien en apotheek en toen was ik er wel klaar mee. Ik had andere plannen:week43Tuinmeubels monteren en vooral.. een hordeur installeren. Ik kan het iedereen afraden, want wat een vreselijk gedoe is het om een hordeur te maken. Maar het was wel echt nodig, want het is nu al zolang zo warm. Het blijkt ook niet koeler te worden als je elke 5 minuten de weerapp bekijkt. Helaas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *