Veckosummering #29

Dat je dan 2 weken alleen bij je ontbijt wat live beelden van de Spelen kan zien. Dat je hele middagen social media en nieuwssites (en contact met bepaalde collega’s) vermijdt. En dat je dan ’s avonds wat onderdelen terugkijkt, maar dat is het toch niet hetzelfde. EN DAT JE DAN ZIEK WORDT OP DE LAATSTE DAG VAN DE SPELEN.

Nouja, het is niet anders. Over 4 jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Vandaag ga ik wel weer aan het werk en voor de verandering doe ik dat in Malmö. Gisteren was ik duidelijk nog niet in orde, want toen heb ik een kwartier naar Milla lopen zoeken in huis. Terwijl ze gewoon voor mijn neus zat.
Waar is Wally?Maar ja, ze lag niet in d’r mandje en niet in d’r stoel, dus lastig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *