Veckosummering #16

Zooo, ik heb wel eens betere weken gehad. Ik denk dat de derde verhuizing binnen 6 maanden iets te veel van het goede was. Maar ik heb een paar dagen op mijn bank gelegen, wandelingen in slowmotion gemaakt en kopjes thee gedronken en nu voel ik me weer ietsje levendiger.

Zaterdagavond heb ik de fantastische voorstelling ‘Ergens anders’ van Micha Wertheim gekeken op NPO.nl (TIP!). Toch jammer dat ik dat soort dingen niet in Zweedse theaters ga kunnen vinden, maar het is nog geen reden om terug te verhuizen.

Zondag was een drukke dag, want ik moest zowel het einde van het F1-seizoen kijken áls het begin van het biatlonseizoen.Biathlon en F1Maar op deze manier kon ik het prima volgen ⛄ Bij het biatlon miste ik het commentaar van Herbert Cool als een malle, maar ook dat is nog net niet genoeg reden om terug te verhuizen.

Vooral omdat ik dus Nooit! Meer! wil verhuizen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *