Veckosummering #14

Na 14 weken in Zweden voel ik me hier meer thuis dan ooit. En dat komt dan vooral door mijn nieuwe woning, waar ik afgelopen weekend ingetrokken ben.

Vanochtend was dit het uitzicht vanuit mijn slaapkamerraam:
FrostEigenlijk niks bijzonders, behalve dat het een belachelijk fijn uitzicht is met frost en mijn eigen parkeerplek en schuurtje en nog meer frost en een straatje waar niemand, behalve mijn directe buren, rijdt.

Ik heb de chaos van de hele verhuizing net in één slaapkamer verzameld, zodat ik daar de komende werkdagen even niks mee hoef. En in het weekend kijk ik dan wel weer verder. Voor nu vermaak ik me met het sinterklaasjournaal -het is weer begonnen ♥- en ook een beetje met Zweedse tv, want die heb ik ook eindelijk tot mijn beschikking.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *