Veckosummering #5

De eerste hele werkweek is voorbij gevlogen. En het weekend ook.

Doordeweeks ben ik meestal rond 15.30/16u vrij. Waarschijnlijk -en ook hopelijk- is het de nieuwigheid, waardoor ik rond 16u ook echt wel klaar ben met alles en iedereen. Dus naast mijn fietstocht naar mijn werk, al het nieuws wat ik daar leer en mijn fietstocht terug, gebeurt er niet zo veel. Eén avond is het me gelukt nog een rondje te hardlopen, maar dat was het dan wel.

Gelukkig heb ik twee hele weekenddagen om weer op te laden. En om eten te koken voor de rest van de week. Afgelopen zondag heb ik een ovenschotel met zonder geitenkaas gemaakt. Er is vast wel ergens geitenkaas te vinden in dit land, maar in de drie (toch niet zo kleine) supermarkten in Älmhult kan ik het niet vinden. En al helemaal niet de geraspte variant van de Albert Heijn. Dat is toch best verwonderlijk, want het schap met de geraspte kazen beslaat in twee van de drie supermarkten ongeveer 1,5m². Je hebt bijvoorbeeld geraspte kaas voor op een pizza, geraspte kaas voor op een pasta, geraspte kaas voor op een taco, geraspte kaas voor op een wrap en gewone geraspte kaas.

En dan denk ik: ‘DAT IS ALLEMAAL HETZELFDE!’

Nouja.

Het was in ieder geval een lekkere ovenschotel met geraspte pizzakaas.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *