Postcodes

De afgelopen weken moesten er twee contracten vanuit Zweden opgestuurd worden richting mij. En met ‘richting mij’ bedoel ik ‘ergens in Nederland, of in ieder geval een heel eind die kant op’. Tenminste, ik denk dat dat het idee was van de afzenders. Beide afzenders waren namelijk erg volhardend in het feit dat een postcode -net als in Zweden- uit 5 cijfers bestaat. Punt.
Dat ik een postcode had gemaild bestaande uit 4 cijfers en 2 letters was van ondergeschikt belang, want zoiets bestaat niet. Dus gewoon de 4 cijfers overnemen en… dan… het laatste cijfer maar gewoon herhalen. Want een postcode heeft immers 5 cijfers. Punt.
Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen* en ik zit inmiddels vast aan Zweeds werk en een Zweedse woning. Hurra!

* al zwerft er nog wel ergens een contract met mijn naam door het land… Ik wens PostNL veel succes met de bezorging, vooral omdat ik over twee weken mijn huidige woning verlaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *