De dingen van 2019 en 2020

Bij deze even een korte terugblik op 2019 en een vooruitblik op 2020, oftewel wat waren/worden de dingen van 2019 en 2020?

Het mooiste ding van 2019:
Tom verhuisde in april naar Zweden, kreeg in augustus zijn personnummer en in november een baan. Of eigenlijk twee banen zelfs, maar daar is er nu nog maar één van over natuurlijk en het ene ding is nog mooier dan het andere.

#90
Net in Zweden, compleet verdwaald, maar wel weer samen

Het mooiste ding van 2020:
De tekeningen die ik 2020 ga maken worden de mooiste. Bij deze.

Het liefste ding van 2019:
In augustus trouwde mijn oudste (ik mag dit zeggen, want ik werd ook oud genoemd op de bruiloft!) vriendin met haar fantastische vriendin en die hele dag en avond was één grote liefdevolle bedoening.

Het liefste ding van 2020:
In 2020 zou ik het liefste een nieuw huis vinden voor Milla en Tom en mijzelf. Iets met meer ruimte. Zowel in en om het huis. Ergens in de buurt van Glimåkra en Älmhult. Met een paar voorzieningen in de nabije omgeving en de natuur op loopafstand. En het liefst met kacheltje, want dat is toch wel zo fijn.

#73
Deze twee zijn alweer bijna een half jaar getrouwd

Het vervelendste ding van 2019:
Mijn vermoeidheid door mijn werk/-tijden. Ik ben zo klaar met mijn vermoeidheid, dus die vermoeidheid (samen met mijn huidige werk) laat ik achter in 2019. Of althans, zou fijn zijn.

Het vervelendste ding van 2020:
Dat wordt sowieso de hele zomer. Nou al geen zin meer in.

Klassieke schoolfoto
Ik lach wel, maar het was hier al te heet om te leven

Het sportiefste ding van 2019:
Ik heb voor het eerst in mijn leven ooit 10km gerend afgelopen april. En ik heb voor het eerst ooit meegedaan met een hardloopwedstrijd over 5km.

Het sportiefste ding van 2020:
Dat zou toch weer die 10km moeten worden. Want hoewel ik nog altijd 3 keer in de week mijn rondjes ren, is mijn energie op dit moment bij lange na niet genoeg om 10km vol te houden. Dus dat wordt mijn doel. En heel misschien weer eens proberen te schaatsen, want daar heb ik echt zin in. Of langlaufen. We zien wel even.

#124 - rondje rennen
Rennen rennen rennen ondanks hitte, vermoeidheid of het leven in het algemeen

Het materialistischste ding van 2019:
Zo blij met de Fitbit die ik voor mijn verjaardag kreeg van Tom. De Fitbit Versa is zoveel gaver dan de Fitbit Flex die ik al had. Ik geniet echt van de cijfers en statistieken over mijn gestel.

Het materialistischste ding van 2020:
Ik zit al een tijd te kijken naar herbruikbare notitieboekjes (zoals bijvoorbeeld de greenbook of rocketbook). Ik kan eindeloos onderzoek blijven doen naar de verschillende opties, dus ik heb geen idee of ik er in 2020 aan ga beginnen, maar het zou zomaar kunnen.

#89
Levensgenietertje

Het oudste ding van 2019:
Milla werd 10 in oktober en ze is dus ookal bijna 10 jaar bij mij. Dat is zo ongelofelijk en ik kan me ook niet meer voorstellen om haar niet om me heen te hebben.

Het oudste ding van 2020:
Dat ben ikzelf, want ik word 34 en dat is echt oud. Het enige leuke aan die leeftijd is dat ik samen met Toms nieuwe leeftijd van 2020 een palindroom vorm. Reken dat zelf maar even uit.

#108
Nieuw begin

Het nieuwste ding van 2019:
Mijn eerste expositie in Zweden. Afgelopen augustus in Älmhult. Een nieuw begin van mijn tekeningencarrière.

Het nieuwste ding van 2020:
Mijn nieuwe werk bij Glimakra of Sweden. Ik ben al zó lang fan van IKEA. Omdat het een Zweeds bedrijf is. Omdat ze mooie spullen maken. En omdat ze ook aan hun omgeving denken. Ik zag mezelf dan ook wel een (minimaal) 30-jarig jubileum bij IKEA vieren, maar daar is een stokje voor gestoken. Ik liep tegen een vacature aan van een ander Zweeds bedrijf, dat hele mooie spullen maakt en daarbij ook oog heeft voor haar omgeving. Nou heb ik niet de baan gekregen waar ik op solliciteerde, maar in plaats daarvan hebben ze iets beters gecreëerd voor mij. Dus ik stap over naar Glimakra of Sweden vanaf februari en daar heb ik superveel zin in.

2 gedachten over “De dingen van 2019 en 2020”

  1. Lisa en Tom ,
    Dat 2020 een mooi jaar mag worden voor jullie en jullie wens, een groter huis, mag uitkomen.
    Lisa veel succes in je nieuwe baan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *