Ik presenteer u…

Saab en ik..de allermooiste auto van de wereld!

Vorige week wilde ik een handdoekenrek kopen in Växjö. Bij navraag bleek het rek daar echter niet voorradig te zijn, maar wel in Hässleholm. Nou waren we nog niet in Hässleholm geweest, dus prima, wij vertrokken in zuidelijke richting. Mijn handdoekenrek (overigens een hele mooie, van bamboe) hadden we vrij snel gevonden, maar zoals ik vorige week al schreef was er verder weinig te beleven in Hässleholm. Omdat ik nog geen auto had gekocht, googlede ik snel of er iets passends in de buurt te koop stond. Slechts één advertentie kwam naar boven, van een zwarte Saab 9-3 Sport Sedan uit 2008. Er stond verder geen foto bij, dus ik vreesde al het ergste, maar we reden toch maar even langs de dealer. Eenmaal daar aangekomen, bleken ze dus gewoon míjn auto te hebben. Het is een biopower Saab, ik pas er precies in, mijn oranje rugtas kleurt er mooi bij, mijn muziek klinkt fantastisch uit de boxen, oftewel; mijn auto!
Er moest alleen nog een klein euvel verholpen worden, waardoor de auto niet gelijk mee kon. Maar vandaag mocht ik hem komen ophalen en ik ben verliefd.
Mijn allereerste, allermooiste auto.

Eén gedachte over “Ik presenteer u…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *