#236

En weer een week verder. Week 236 in Zweden en week 37 of 38 -afhankelijk van hoe je telt- met een baby in mijn buik.

Het zijn drukke dagen geweest. Veel sporten om te volgen. Biathlon, schaatsen, langlaufen, hier en daar wat curling en ijshockey. En dan heb je nog die vage sporten als snowboardcross en big air en weet ik veel wat allemaal. Ik kijk zelfs kunstschaatsen, al boeit me dat denk ik het allerminste.

Maar mijn laatste werkdag van dit jaar is natuurlijk ook achter de rug inmiddels.

#236

Ik werd die dag geholpen door Milla. Heb dus een rustige laatste dag gehad. Er was nog wel een ‘succes en fijn verlof’-fika georganiseerd door mijn lieve collega’s. Ik gewoon thuis en de rest op kantoor. Want sinds afgelopen woensdag heeft Zweden de coronapandemie afgesloten en alles is weer normaal. Nog normaler dan het de afgelopen twee jaar hier al is geweest. Je kan je niet eens meer laten testen als je denkt dat je corona hebt. Ik ben het er niet helemaal mee eens, maar het zij zo. Ik heb hier in 2004/2005 al genoeg verbazingwekkende dingen zien gebeuren, dus ik kijk nergens echt meer van op.

Nu verder met de Spelen en week 237 in Zweden en week 38/39 met een baby in mijn buik. Maar of we het einde van deze week halen wat betreft dat laatste, dat weet je natuurlijk nooit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *