Twee jaar in Zweden

Hoewel ik elke week tel en hoewel ik heel goed weet dat ik ooit in augustus ben verhuisd, was ik toch bijna vergeten dat ik vandaag alweer twee jaar in Zweden woon.

Zomer 2018

Superdure schans
Holmenkollen

Een jaar geleden was het natuurlijk behalve belachelijk warm -ik krijg alweer tranen in mijn ogen als ik er aan denk- ook de zomer van Tom’s langdurige verblijf in Zweden. In september was het nog steeds warm en waren we een paar dagen in Oslo. Bij elke Tesla die ik zie, denk ik weer terug aan Oslo. Gekke, dure, mooie Oslo.

Herfst 2018

#63
Kristianstad

In de herfst was Tom nog steeds hier en kwam zijn broer ook even langs. We maakten veel wandelingen en omdat de hitte eindelijk weg was, konden we ook weer hardlopen. Maar het was ook een onzekere tijd, omdat niemand nog wist of Tom kon blijven voor de winter.

Winter 2018/2019

#73
Lönsboda

Tom moest terug naar Nederland en daar waren niet heel veel mensen heel blij mee. Maar gelukkig was hij met de jaarwisseling wel bij mij in Zweden, net als deze fantastische mensen. Op het moment dat ik dit schrijf, duurt het nog maar een week en een dag tot ze getrouwd zijn ❤ Wát een skítterende dag gaat dat worden, ik kan niet wachten!

Lente 2019

#90
Sölvesborg

En toen werd het lente en was Tom terug. Voorgoed. We konden weer wandelen, maar dat ging niet altijd even lekker. Bijvoorbeeld zoals toen in Sölvesborg. Toen liepen we bijna 10 kilometer de verkeerde kant op en moesten we nog terug. Maar Sölvesborg ligt aan de zee en dus konden we aan zee bijkomen met een ijsje en met mensen in zicht, zodat we niet meer zouden verdwalen.

Zomer 2019

Twee jaar in Zweden
Killeberg

Inmiddels is het zomer. Is Tom jarig geweest, ben ik mijn mooiste leeftijd tot nu toe geworden en wonen we alweer een paar maanden samen in Killeberg. Niks meer aan doen.
Behalve dan een baan voor Tom en te zijner tijd een nieuwe (koop-)woning.
Ik heb geen idee hoe mijn derde jaar in Zweden eruit gaat zien, maar dat geeft niet.

Het is mooi hier.

3 gedachten over “Twee jaar in Zweden”

  1. Steeds leuk om je verhalen te lezen.
    Ik hoop dat we daarvan nog lang mogen genieten.
    Verder wens ik jullie heel veel geluk. Samen, met het vinden van een baan voor Tom en een huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *