Laatste dag

Vanaf morgen ben ik eindelijk werkzaam voor IKEA SE in plaats van IKEA NL. Al ben ik niet bepaald werkzaam geweest de afgelopen acht weken. Ik merkte vandaag opeens heel duidelijk dat ik te weinig tijd bij en met IKEA door heb gebracht, want ik maakte de klassieke ‘ik lees de montagehandleiding niet en pak een willekeurige schroef’-fout. Het gevolg is dat er nu een klein gaatje in mijn nieuwe BEKVÄM krukje zit. Oeps.

Verder heb ik mijn laatste vrije dag vooral bezig gehouden met hardlopen. Ik heb een nieuw rondje gevonden en hoewel ik van de IKEA vestiging, mijn kantoor, het IKEA hotel én het IKEA museum wegrende, kwam ik langs vijf (5!) verschillende IKEA bedrijven. En nee, ik ren geen gigantische afstanden. Daarna heb ik wat orde proberen te scheppen op mijn bureau, in mijn kledingkast en in de badkamer en de keuken. Ik hoop dat ik nu ook met een aardig opgeruimd hoofd aan mijn nieuwe werk kan beginnen.

Over een heleboel weken dan, want ik ga eerst wat trainingen volgen in wathetdanookmagzijndatikgadoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *